Badesneglen / Havfruefløjterne

Landskapsarkitekt Lars Kronborg Bak från Fredericia Kommune, Vej & Park, har designat Badesneglen (badsnigeln) som senare har döpts om till Havfruefløjterne (sjöjungfruflöjterna).

Sjöjungfruflöjterna är en badanläggning för synhandikappade och ett av flera anläggningsprojekt som ingår i försköningen av Østerstrand i Fredericia kommun. Idén att använda stålrör tillverkade med rörlaserskärning, kom in relativt sent i projektfasen. Detta gjorde att man behövde snabb leverans av rör till ett bra pris.

Eftersom tekniken med rörlaserskärning inte har använts i tidigare projekt behövde man samarbeta med en underleverantör som kunde vara teknisk sparringpartner och som visste hur man kunde säkerställa helt rätt lösningar för projektet.

Hosta Industries vill vi vara en samarbetspartner med fokus på Partnership Manufacturing, där sparringen eller partnerskapet går hand i hand med tillverkningsprocessen. Därför var det en bra matchning mellan kunden och oss. Hosta Industries gick igenom konstruktionsritningarna från Lars Kronborg Bak och kunde här utnyttja vår stora tekniska kompetens och erbjuda den sparring som kunden behövde. På så sätt kunde vi tillsammans hitta helt rätt lösning för projektet. Kunden fann med stor tillfredsställelse att Hosta Industries erbjudande och kompetens var rätt lösning för projektet – och omfattade rätt material, produktionsteknik, bra pris och en snabb och säker leverans.

3d laserskärning

Du har oss kvar imorgon!

På Hosta Industries vi tror på integritet, vilket innebär att vi inte lovar mer än vi kan leverera. Våra kunder är viktiga för oss, och vi vill också vara en viktig faktor för våra kunder i deras vardag. På så sätt kan vi uppnå det starka samarbete och partnerskap vi strävar efter. Vi försöker alltid att skaffa oss ny kunskap, nya kompetenser och utveckla oss så att vi kan tillgodose alla våra kunders önskemål och behov – det är därför vi kan vara en seriös och pålitlig samarbetspartner.

Vill du höra mer om hur
vi kan arbeta med din produkt?

+45 20 11 17 99
sm@hosta.dk

Christian Mosevang
Direktør

Eller skicka ett
e-postmeddelande
Christian Mosevang, Direktør - Hosta Industries A/S