Rörbearbetning

Verkstaden hos Hosta Industries är ingen vanlig verkstad. Det är nämligen platsen där teknologi och innovation möts! Det är här som vi – i nära samverkan med vår högteknologiska maskinpark – hanterar även de mest komplexa rörarbetena. Vi är stolta över att kunna erbjuda kunderna våra effektiva produktionsmetoder, och vi garanterar att våra engagerade medarbetare alltid står till förfogande med sin höga kompetens och stora expertis inom rörbearbetning.


Våra expertkunskaper omfattar en mängd olika typer av rör, t.ex. metallrör, stålrör, aluminiumrör och rostfria rör. Oavsett om det handlar om rör i u-profil, c-profil eller vinkelstål har vi på Hosta Industries de resurser och kunskaper som krävs för att hantera rör i alla storlekar samt leverera resultat i överlägsen kvalitet.

 

Vi strävar alltid efter att tillsammans med kunden skapa den optimala lösningen för det aktuella projektet. Därför kan du vara säker på att oavsett om det gäller exakt rörbockning eller precisionsskärning av rör med hjälp av vår avancerade laserskärningsteknologi, så levererar vi snabbt, säkert och effektivt goda resultat med fullt fokus på kvalitet.

 

Vi är alltid öppna för särskilda önskemål och krav, så kontakta oss gärna om du vill veta mer om möjligheterna. Och om du behöver en andra leveranskälla av det du själv tillverkar kan vi även hjälpa till med det. Vi har stor erfarenhet av och förståelse för de kritiska momenten för en produkt och delar gärna våra kunskaper med dig.

 

Passa även på att läsa mer om vår expertis inom plåtbearbetning. Vår kapacitet och fackkompetens omfattar nämligen även detta, och vi berättar mer än gärna vad vi kan erbjuda inom det här området.


Vi ser fram emot att få samarbeta med dig för att gemensamt nå fram till en lösning som uppfyller just dina behov av både rörbearbetning och plåtbearbetning.

 

Kontakta oss redan i dag för ett förbehållslöst samtal om ditt projekt!

 

Undersök också gärna möjligheterna inom plåtbearbetning.

Vi behärskar avancerad rörbockning, som ger nya möjligheter inom design och konstruktion. Vi utför rörbockning – från små till stora serier. På Hosta Industries kan vi bocka allt från enkla till komplicerade rör med höga krav på finish.

Läs mer om rörbockning

Laserskärning av rör är en otroligt effektiv metod för rörskärning. Skärresultatet är fantastiskt med möjlighet att framställa ämnen med 0,1 mm noggrannhet. Ämnena får skarpa hörn och ett minimum av värmepåverkan. Vi kan skära rör i material som svart stål, rostfritt stål och aluminium.

Läs mer om laserskärning av rör

Bli kontaktad Vi kontaktar dig när du har tid. Skriv dina uppgifter här. Du kan också kontakta oss på telefon +45 98 28 16 77