Rörbearbetning

Hosta Industries verkstad har en högutvecklad maskinpark, effektiva produktionsprocesser och medarbetare med hög kompetens och stor expertis inom rörbearbetning. Därför kan vi utföra rörarbeten i hög kvalitet på nästan alla typer av rör, t.ex. metallrör, stålrör, aluminiumrör och rostfria rör i alla storlekar.

För att upprätthålla den höga kvaliteten har vi en kontinuerlig dialog med våra rörleverantörer – på så sätt kan vi alltid garantera dig en produkt av högsta möjliga kvalitet och att produkterna är tillgängliga för dig när du behöver dem.

Tillsammans med våra kunder väljer vi helt rätt lösning, oavsett om det gäller rörbockning eller laserskärning av rör, och vi levererar snabbt, effektivt och i hög kvalitet. Har du speciella önskemål är du hjärtligt välkommen att kontakta oss om möjligheterna. Behöver du en andra leveranskälla av det du själv tillverkar, kan vi även hjälpa till med det – vi känner till många av de kritiska punkterna för en produkt och därför står vi med glädje till förfogande med denna kompetens.

Undersök också gärna möjligheterna inom plåtbearbetning.

Vi behärskar avancerad rörbockning, som ger nya möjligheter inom design och konstruktion. Vi utför rörbockning – från små till stora serier. På Hosta Industries kan vi bocka allt från enkla till komplicerade rör med höga krav på finish.

Läs mer om rörbockning

Laserskärning av rör är en otroligt effektiv metod för rörskärning. Skärresultatet är fantastiskt med möjlighet att framställa ämnen med 0,1 mm noggrannhet. Ämnena får skarpa hörn och ett minimum av värmepåverkan. Vi kan skära rör i material som svart stål, rostfritt stål och aluminium.

Läs mer om laserskärning av rör

Bli kontaktad Vi kontaktar dig när du har tid. Skriv dina uppgifter här. Du kan också kontakta oss på telefon +45 98 28 16 77