Supply Chain Services

När du väljer Hosta Industries som samarbetspartner erbjuder vi olika supply chain-tjänster som bidrar till att optimera din leveranskedja. Vi kan bland annat erbjuda produktionsteknisk sparring och stor specialkunskap inom design för tillverkning. Det innebär att vi stöder din konstruktionsavdelning med vår kärnkompetens och kombinerar den senaste kunskapen med över 40 års erfarenhet. På detta sätt säkerställer vi tillsammans att din produkt blir klar för produktion i rätt tid och att vi uppnår ett produktionsoptimerat och konkurrenskraftigt objekt.

Våra tjänster omfattar också leverans av färdiga objekt som passar in precis i ytterligare förbearbetning hos dig. Objekten packas och märks så att de är redo för bearbetning eller montering hos dig eller för hyllan i butiken.

Dina behov är i fokus och därför anpassar vi våra leveranser till din interna hantering av varor och systemleveranser.

Läs mer om vår kompetens eller kontakta oss så att vi kan hitta den rätta lösningen för dig.

Hosta Industries har över 40 års erfarenhet inom tillverkningsindustrin. Den erfarenheten ställer vi till ditt förfogande när vi erbjuder sparring och rådgivning till kunder som har en produkt som behöver optimeras inför produktion. Det finns många aspekter att ta hänsyn till inom design för tillverkning och det är vår erfarenhet att samarbetet kring detta kan vara både kostnadsbesparande och öka kvaliteten på produkten för dig som kund.

Läs mer om teknisk sparring och optimering

Genom att arbeta med några av Danmarks ledande ytbehandlare säkerställer vi inom vår tjänsteleveranskedja att du som kund får den färdiga produkt levererad som du behöver. Vi hjälper till att hitta den rätta ytbehandlingen för din produkt, vilket garanterar process och kvalitet och ser till att produkten är färdig för montering, paketering och transport till dig som kund eller till slutanvändaren.

Läs mer om ytbehandling

Hosta Industries erbjuder montering av både enkla och mer komplexa lösningar. Vi löser din monteringsuppgift med fokus på detaljer, i hög kvalitet och med stor professionalism – samt med leverans i tid. Det kan gälla montering av enskilda objekt eller flera element.

Läs mer om montering

Vi fokuserar på helhetslösningen och erbjuder därför också paketering av dina produkter. Har du särskilda önskemål och behov när det gäller paketering i kit till olika monteringsplatser eller till slutkunden kan vi ta hand om detta åt dig.

Läs mer om paketering

Vi har många års erfarenhet av just in time-leveranser till kunder. Genom att använda oss som samarbetspartner kan du organisera dina interna processer så att lagerhållningen hos dig som kund minimeras.

Läs mer om lagerhållning och leverans

Bli kontaktad

Vi kontaktar dig när du har tid.

Skriv dina uppgifter här.

Du kan också kontakta oss på telefon +45 98 28 16 77