CNC-bearbetning

Vår avdelning för CNC-bearbetning är ett komplement till våra övriga tjänster. Bearbetning av objekt, som till exempel gängning, borrning och andra särskilda bearbetningsmetoder ingår ofta som en mindre del av ett färdigt objekt. Därför är CNC-avdelningen viktig och gör att Hosta Industries kunder kan få en komplett produkt från en leverantör och även med kort leveranstid.

På Hosta Industries har vi på vår CNC-avdelning bland annat möjlighet att erbjuda CNC-svarvning och CNC-fräsning.
För större serier har vi möjlighet att automatisera CNC-fräsningen genom att utföra produktionen i vår robotcell. Dessutom har vår CNC-avdelning också möjlighet att utföra manuell bearbetning av objekt i hög kvalitet.

Du kan läsa mer om CNC-bearbetning på Hosta Industries nedan eller kontakta oss om du vill höra mer om vilka möjligheter vi erbjuder.

CNC-svarvning har bidragit till att Hosta Industries kan vara en komplett leverantör. Vår maskin kan bland annat bearbeta ytor på runda objekt eftersom den är utrustad med roterande verktyg. Maskinen är idealisk för seriestorlekar på 50 till 1 000 enheter och säkrar en stark och flexibel leveranskedja.

Läs mer om CNC-svarvning

Vi förstår att våra kunder har specifika behov – därför erbjuder vi CNC-fräsning. Om du ska skära gängor, borra små hål eller behöver hål med små marginaler kan vi utföra det med hjälp av CNC-fräsning.

Läs mer om CNC-fräsning

På Hosta Industries erbjuder vi med stor erfarenhet och know-how verktygstillverkning till mekaniska och hydrauliska pressar. Vår specialistkunskap och kunniga verktygsmakare säkerställer att verktygstillverkningen optimeras efter dina krav på objektets konstruktion och i förhållande till den produktionsmängd du behöver.

Läs mer om verktygstillverkning

Bli kontaktad

Vi kontaktar dig när du har tid.

Skriv dina uppgifter här.

Du kan också kontakta oss på telefon +45 98 28 16 77