Vår teknologi, din produkt

På Hosta Industries hanterar vi hela processen kring din produkt. Hos oss får du mer än själva produktionen av dina objekt – du får en sparringpartner som vet vilka tekniska val som är de rätta för att uppnå bästa resultat. Vi samarbetar kring utvecklandet av din produkt så att vår teknologiska kompetens utnyttjas bäst möjligt och din produkt optimeras pris-, kvalitets- och logistikmässigt.

Vi har investerat i teknologi, automation och bättre maskiner för att kunna vara din tillverkningspartner. För att möta våra kunders krav och behov kan vi stå för prototyp, planering, materialinköp, produktion, montering, vidareutveckling, kvalitetssäkring, emballering och logistik.

Som kund har du fasta kontakter som känner till ditt företag och följer projektet genom hela processen.
Vi uppfyller gärna individuella behov kring design. Vi kan till exempel montera och ytbehandla komponenterna. På Hosta Industries kan du också få nytta av vår lagerhållning och leverans direkt till din kund eller till dig som en del av din färdiga produkt.

Work smarter, not harder

Utveckling av nya processer och optimering av produkter för våra kunder och för oss själva säkerställs genom den teknologiska utvecklingen av Hosta Industries. Mantrat “work smarter, not harder” genomsyrar vårt sätt att arbeta – både när det gäller processer och teknologi.

På Hosta Industries ska vår teknologiska utveckling alltid gynna dig som kund. Konkret betyder det att vi alltid optimerar vår produktion och maskinpark så att vår teknologi matchar våra kunders behov, vår produktion och marknaden generellt.

Stora besparingar vid användning av annan teknologi

 

Kunden som producerar kontorsmöbler uppnådde en besparing om 40 % genom att använda annan teknologi.

 

Läs mer om caset
Verktyg av stål

Bli kontaktad

Vi kontaktar dig när du har tid.

Skriv dina uppgifter här.

Du kan också kontakta oss på telefon +45 98 28 16 77