Svetsning

Tidens ökade kvalitetskrav innebär att svetsning kräver stor specialkunskap och know-how, vilket Hosta Industries har byggt upp och kontinuerligt underhåller. Därför är vår svetsavdelning i dag en av hörnstenarna i vår verksamhet.

Vår svetsavdelning kan hantera stora och små objekt och har ergonomiska bås till de små som kräver en stor output och bås med krankapacitet för problemfri hantering av tunga objekt.

Vi svetsar i de flesta material men har du speciella önskemål är du välkommen att kontakta oss – vi antar gärna utmaningen.

Svetsning handlar om förtroende

I realiteten är alla uppgifter lika viktiga när det gäller svetsning men det är skillnad på vilka krav som ska uppfyllas i det individuella uppdraget. Vissa svetsuppdrag ställer särskilda krav på hållbarhet och minutiös precision. Genom vår mångåriga erfarenhet har vi samlat en enorm kunskap och kompetens inom svetsning och det innebär att vi antar alla svetsuppdrag med samma kompromisslösa kvalitetskrav: Vi måste leverera den bästa kvaliteten inom svetsning som finns. Och då gör vi det. Varje dag.

På Hosta Industries utförs robotsvetsning med den kända CO2-svetstypen och den görs vanligtvis på objekt i kolstål. Robotsvetsning erbjuder bra möjligheter för automatisering av svetsprocessen. Robotsvetsning är mycket effektivare än manuell svetsning och vi uppnår en hög enhetlighet och mycket stor output. Med robotsvetsning kan vi därmed vara mycket konkurrenskraftiga avseende kvalitet, pris och hastighet.

Läs mer om robotsvetsning

Svetsning i kolstål vid CMT- eller CO2-svetsning, som det kallas i dagligt tal, är en process där Hosta Industries har hög kapacitet. Vi erbjuder TIG-, MIG-/MAG-, punkt- och bultsvetsning. Vi har fått certifieringar i de olika svetstyperna eftersom vi förstår att kvaliteten alltid måste vara i topp.

Läs mer om svetsning i kolstål

På Hosta Industries har vi vår egen avdelning för svetsning av rostfritt stål. Detta ger oss en hög kompetens att hantera din rostfria produkt. Vi är ständig i kontakt med våra leverantörer för att säkerställa att dina objekt i rostfritt stål är av högsta möjliga kvalitet. Vi strävar alltid efter att optimera processerna så mycket som möjligt – också inom svetsning av rostfritt stål.

Läs mer om svetsning i rostfritt stål

Vi förstår vikten av svetsning av hög kvalitet och har hög kompetens och know-how inom aluminiumsvetsning. Vi har arbetat med svetsning av aluminium i många år och har därför den tekniska erfarenhet och kunskap som krävs för att uppnå ett kvalitetsmässigt och visuellt tillfredställande resultat.

Läs mer om svetsning i aluminium

Bli kontaktad

Vi kontaktar dig när du har tid.

Skriv dina uppgifter här.

Du kan också kontakta oss på telefon +45 98 28 16 77