Plåtbearbetning

En av kärnkompetenserna hos Hosta Industries är plåtbearbetning. Vi är experter inom allt från klippning och laserskärning av plåt till stansning samt kantbockning och svetsning, och vi utför även alla typer av svarv- och fräsarbeten.


Vi producerar både i stora serier och enskilda produkter, för många olika kunder inom en mängd olika branscher och industrier. Vi är stolta över att alltid leverera produkter av hög kvalitet till våra kunder.

Vår produktionsprocess är extremt flexibel, noggrann och snabb att konfigurera. Det innebär att vi kan anpassa den exakt efter det specifika uppdrag som ska utföras. Med vår toppmoderna maskinpark och stora kapacitet är vi en pålitlig och effektiv samarbetspartner och underleverantör.


Vi väljer alltid den mest optimala lösningen, i nära samarbete med kunden, oavsett om det gäller revolverstansning eller laserskärning. Vi garanterar leverans i rätt tid och högsta kvalitet, så att du kan känna dig fullständigt trygg med processen.

På Hosta Industries är vi specialister på att producera ämnen i alla former och storlekar, så hur dina behov och krav än ser ut står vi redo att hjälpa dig. Passa även på att läsa mer om vad vi kan erbjuda inom rörbearbetning. Även inom det här området har vi stor erfarenhet och tillhandahåller skräddarsydda lösningar för alla dina rörbearbetningsprojekt.


Vi ser fram emot att samarbeta med dig och erbjuda vår expertis inom både plåtbearbetning och rörbearbetning.

Kontakta oss om du vill veta mer – vi hjälper dig gärna med råd och vägledning!

 

Undersök också möjligheterna inom rörbearbetning.

Hosta Industries har levererat laserskurna objekt i många år och har därför en stor och uppdaterad maskinpark för bland annat detta ändamål. Vi skär och bearbetar alla typer av plåtobjekt och har ett stort plåtlager med flera olika typer av stålkvalitet. Det ger snabba genomloppstider och korta leveranstider. Repor och ojämna snittytor undviks genom laserskärning eftersom processen är flexibel och beröringsfri.

Läs mer om laserskärning av plåt

Hosta Industries erbjuder kantbockning, robotbockning och excenterbockning så att du kan få den bockningsprocess som passar bäst för dina objekt. Vi hanterar både stora, svårhanterliga objekt och sådana som är lika små som en tändsticksask. Det finns många möjligheter och processen är flexibel, så med varierande grad av automatisering kan vi producera dina objekt till ett konkurrenskraftigt pris, oavsett antal, storlek och komplexitet.

Läs mer om bockning

Stansning är ofta billigast vid stora volymer eftersom det här blir intressant att effektivisera processen. På Hosta Industries har vi en stanslinje som erbjuder allt från manuell stansning till helautomatiska processer, vilket ger hög output och låga enhetskostnader. På så sätt kan vi stansa precis enligt kundens behov och önskemål.
Vi kan i dag erbjuda en uppsjö av möjligheter inom revolverstansning, automatstansning och excenterstansning.

Läs mer om stansning

Avgradning är ofta en viktig del av processen vid bearbetning av objekt för att säkerställa finare finish, släta ytor och en bättre hållbarhet. Inte många är medvetna om vikten av processen, och därför erbjuder vi vår kompetens och kunskap inom detta område för att säkerställa att våra kunder får det bästa resultatet.

Läs mer om avgradning

Bli kontaktad

Vi kontaktar dig när du har tid.

Skriv dina uppgifter här.

Du kan också kontakta oss på telefon +45 98 28 16 77