Plåtbearbetning

Plåtbearbetning är en av de viktigaste spetskompetenserna på Hosta Industries, och vi gör alla typer av plåtbearbetning, från laserskärning av plåt till stansning samt kantbockning och svetsning.

Vi tillverkar allt – från stora serier till enskilda delar och från skärning och laserskärning till bockning och svetsning. Vi täcker ett brett spektrum och producerar till många olika sektorer och branscher.

Vår setup är flexibel, noggrann och snabb att ställa in för att passa exakt till det uppdrag som ska utföras. Med en högteknologisk maskinpark och hög kapacitet är vi en pålitlig och effektiv partner och underleverantör.

I samarbete med kunden väljer vi den helt rätta lösningen, oavsett om det gäller revolverstansning eller laserskärning, och vi levererar i tid och med hög kvalitet.

Hosta Industries tillverkar objekt i alla typer av utformningar. Kontakta oss för att få veta mer om möjligheterna.

Undersök också möjligheterna inom rörbearbetning.

Hosta Industries har levererat laserskurna objekt i många år och har därför en stor och uppdaterad maskinpark för bland annat detta ändamål. Vi skär och bearbetar alla typer av plåtobjekt och har ett stort plåtlager med flera olika typer av stålkvalitet. Det ger snabba genomloppstider och korta leveranstider. Repor och ojämna snittytor undviks genom laserskärning eftersom processen är flexibel och beröringsfri.

Läs mer om laserskärning av plåt

Hosta Industries erbjuder kantbockning, robotbockning och excenterbockning så att du kan få den bockningsprocess som passar bäst för dina objekt. Vi hanterar både stora, svårhanterliga objekt och sådana som är lika små som en tändsticksask. Det finns många möjligheter och processen är flexibel, så med varierande grad av automatisering kan vi producera dina objekt till ett konkurrenskraftigt pris, oavsett antal, storlek och komplexitet.

Läs mer om bockning

Stansning är ofta billigast vid stora volymer eftersom det här blir intressant att effektivisera processen. På Hosta Industries har vi en stanslinje som erbjuder allt från manuell stansning till helautomatiska processer, vilket ger hög output och låga enhetskostnader. På så sätt kan vi stansa precis enligt kundens behov och önskemål.
Vi kan i dag erbjuda en uppsjö av möjligheter inom revolverstansning, automatstansning och excenterstansning.

Läs mer om stansning

Avgradning är ofta en viktig del av processen vid bearbetning av objekt för att säkerställa finare finish, släta ytor och en bättre hållbarhet. Inte många är medvetna om vikten av processen, och därför erbjuder vi vår kompetens och kunskap inom detta område för att säkerställa att våra kunder får det bästa resultatet.

Läs mer om avgradning

Bli kontaktad

Vi kontaktar dig när du har tid.

Skriv dina uppgifter här.

Du kan också kontakta oss på telefon +45 98 28 16 77