Flexibilitet och snabb leverans

Kunden har en effektiv produktion där de normalt själv skär ut objekt med laser till sina produkter. De hade dock en period med avbrott på sin planlaser, och hade därför ett akut behov av extra kapacitet.

Vi fanns tillgängliga med extra kapacitet för kunden i vår produktion där vi kunde erbjuda den nödvändiga kapaciteten inom planlaserskärning.

 

 

I samarbete med kunden fastställde vi en timfaktor utifrån kundens produktionstider. Överenskommelsen var att kunden skulle leverera material som skulle användas i produktionen hos Hosta Industries. Detta bidrog till att säkra att vi kunde göra en snabb leverans med kort tidsram från förfrågan till leverans. Kunden upplevde under denna period ingen nedgång i kapacitet i sin produktion på grund av maskinstoppet på planlasern.

Planlaserskärning

Planlaserskärning

Vi kan med vår omfattande know-how, kunskap och erfarenhet erbjuda laserskärning av plåt i hög kvalitet och se till att du som kund får bästa möjliga resultat.

Med laserskärning kan man tillverka kvalitetsobjekt med 0,1 mm noggrannhet – med skarpa hörn och minimal värmepåverkan.

Precisionslaserskärning är en mycket flexibel teknik som kan användas för många olika ändamål och typer av material.
Vi kan genom laserskärning utföra skärning i plattor på upp till 25 mm – i kolstål, aluminium och rostfritt stål – med mycket små marginaler och ett extra fint skärsnitt.

Våra laserskärmaskiner är bland de bästa i branschen och är utrustade med helautomatiska load/unload-system. Vi kan också utföra fiberlaserskärning på dina objekt. Den har fördelen av att vara en exakt, snabb och effektiv metod för skärning av plattor.

Ska ditt projekt genomföras med plattor kan laserskärning vara perfekt.

Läs mer om laserskärning av plåt.

Vill du höra mer om hur
vi kan arbeta med din produkt?

+45 20 11 17 99
cm@hosta.dk

Christian Mosevang
Direktør

Eller skicka ett
e-postmeddelande
Christian Mosevang, Direktør - Hosta Industries A/S