Insyn i teknik och kapacitetsåtgång

Kunden stod inför byte av en planlaser i sin maskinpark och upplevde samtidigt en ökad försäljning av sina produkter. Kunden ville i detta sammanhang se vilken output den maskin gav som de hade för avsikt att köpa – samtidigt som de hade ett kapacitetsbehov.

I båda fallen kunde Hosta Industries hjälpa kunden.

Hosta Industries levererade skärprover i kundens material och man kom överens om pris och output per vecka. Vi levererade de laserskurna plattorna i samma skick som om de hade kommit direkt från kundens egen laserskärare, och på så sätt blev det inga störningar i deras fortsatta produktion.

Kunden fick sina problem med bristande kapacitet i produktionen uppklarade samtidigt som de fick en inblick i kvalitet och output på den maskin de själv hade tänkt köpa.

Metallbearbetning

Kapacitet för alla typer av behov

Vi kan på Hosta Industries stå för ökad kapacitet på flera områden. Oavsett om ditt behov gäller kapaciteten i produktionen eller om det gäller lagringsutrymme har vi möjlighet att hjälpa till. Vi kan med vår flexibilitet organisera vår produktion så att du kan få ut så mycket som möjligt av dina interna processer.

Som samarbetspartner är vårt fokus att etablera ett samarbete som gynnar båda parter.
Därför kan du vara säker på att de produkter du behöver finns i den omfattning som behövs eftersom vi alltid har möjlighet att anpassa kapaciteten efter ditt behov.

Här kan du läsa mer om de möjligheter vi har när det gäller kapacitet.

Vill du höra mer om hur
vi kan arbeta med din produkt?

+45 20 11 17 99
cm@hosta.dk

Christian Mosevang
Direktør

Eller skicka ett
e-postmeddelande
Christian Mosevang, Direktør - Hosta Industries A/S