Nyinvesteringar möjliggör högre kvalitet!

06/06-2018

Vi har haft ett bra halvår på Hosta Industries, och utvecklingen går stadigt framåt – i år har vi bland annat firat 45-årsjubileum och 90 anställda och produktionen har fått en boost i kapaciteten, så vi kan säkerställa fortsatt utveckling.
Vi avslutade räkenskapsåret i slutet av juni med en tillväxt på ca 8 %. Detta är i linje med vår önskan om en organisk och stabil tillväxt som gör det möjligt att göra saker på rätt sätt och i en takt som bidrar till att utveckla både oss och våra kunder.

Ny 3D-mätmaskin
Vi vet att kvaliteten är en av de viktigaste parametrarna för våra kunder. Det är ett område där vi upplever att kraven på produkterna blir högre och högre, och toleransen lägre och lägre. Vi har investerat i en 3D-mätmaskin – en ZEISS ACCURA – som ska bidra till att lyfta vår kompetens inom kvalitet och dokumentera kvaliteten på de produkter som produceras. Dessutom ger det oss möjlighet att erbjuda mätrapporter och ökad dokumentation om produkternas kvalitet. Vi erbjuder den nya tjänsten – även på våra kunders produkter – från september 2018.

Läs mer om 3D-mätmaskinen

 

Ny webbplats – fokus på hela värdekedjan
Vi har med stor framgång lanserat vår nya webbplats där vi har lagt ännu mer fokus på de möjligheter och den kompetens som vi besitter på Hosta Industries. Inom områdena kapacitet, teknologi och kompetens fokuserar vi på uppdrag och lösningar som har bidragit till att utveckla våra kunder.

Kundedefineret pakning - Hosta Industries A/S

När du väljer Hosta Industries som samarbetspartner får du tillgång till olika supply chain-tjänster. Vi erbjuder bland annat montering och packning på flera nivåer med fokus på kvalitet, leveranssäkerhet och grundlighet i alla faser av processen. Våra tjänster omfattar även ytbehandling, teknisk optimering samt lagerföring och leverans av färdiga objekt som passar in exakt i den fortsatta bearbetningen hos kunderna.

Vi har bland annat kunder som behöver packning i särskilda kits för specifika leveransställen. Här har vi möjlighet att säkerställa korrekt märkning och packning för sjötransport och vi garanterar att kunden kan upprätthålla terrorgodkända leveranser.
Det frigör tid och lagringsutrymme hos kunden.

Case: Effektiv produktionsoptimering och kapacitet

Optimering af produkt - Hosta Industries A/S

En dansk tillverkare av material till lastbilar behövde outsourca produktionen till en samarbetspartner för att kunna frigöra kapacitet på den egna monteringsavdelningen.
Vi kunde på Hosta Industries öka kapaciteten efter kundens behov och bidra till vidareutveckling av produkten genom användning av effektiva produktionsmetoder, optimering av design och konstruktion och helt rätt typ av ytbehandling.
Kunden kunde vid outsourcing av produktionen till Hosta Industries öka sin kapacitet i den egna monteringsavdelningen och reducera ledtiden för en lastbil från 75 till 23 timmar. En besparing på nästan 70 %, vilket genererade merförsäljning för kunden.

 

På Hosta Industries är vi glada över att se en positiv utveckling hos våra kunder, våra samarbetspartner och oss själva – och ser fram emot ett fortsatt gott samarbete efter semestern.

Vi har semesterstängt vecka 29, 30 och 31 men är tillbaka för att ta emot dina förfrågningar den 6 augusti.
Vi önskar alla en trevlig sommar!

 

Med vänliga hälsningar

Søren Mosevang, Sales Director
Hosta Industries A/S
sm@hosta.dk
+45 40 11 17 99