Paketering

Vi på Hosta Industries vill gärna vara våra kunders prioriterade samarbetspartner. Därför erbjuder vi, som en del av en helhetslösning, kundspecifik paketering av både komplicerad och enklare karaktär eftersom vi förstår att våra kunder har olika behov.

Behöver du paketering i kit till olika monteringsplatser eller paketering av produkter så att de är redo för slutkunden kan vi ta hand om detta åt dig. Vi packar utifrån dina specifikationer och inkluderar till exempel monteringsanvisningar, skruvar eller liknande och packar i det emballage du vill ha och behöver. 

Genom att låta oss sköta processen sparar du som kund ett moment och därmed tid i hela leveranskedjan, vilket gör att du kan prioritera andra viktiga uppgifter. 

Vi packar i miljövänligt material eftersom vi har ett starkt fokus på att använda de metoder som tar störst hänsyn till miljön. Vår miljöpolicy ställer krav på hållbarhet och återvinning inom såväl produktion som administration.

Vi är den rätta samarbetspartnern om du efter produktgenomförandet behöver professionell paketering och emballering av dina produkter. Det är av yttersta vikt för oss att du som kund alltid har en positiv erfarenhet av samarbetet med oss, och därför tar vi oss an alla uppdrag med samma kompromisslösa fokus på detaljer och kvalitet.

I samband med paketering erbjuder vi också lagerhållning och just in time-leveranser av dina produkter. Vi levererar färdiga objekt i hög kvalitet, paketerade och märkta för att passa exakt till dina önskningar och behov.

Kunddefinierad paketering i kit

 

BEUMER Group A/S som producerar logistiklösningar till hela världen minimerar lager och tidsförbrukning genom att Hosta Industries tillverkar och paketerar i anpassade kit för kundens monteringsplatser.

 

Läs mer om caset
Paketering av stål

Bli kontaktad

Vi kontaktar dig när du har tid.

Skriv dina uppgifter här.

Du kan också kontakta oss på telefon +45 98 28 16 77