Vi går in i 2021 med en vilja av stål

Kära kunder och samarbetspartners

Ett nytt år ger ofta anledning att blicka framåt, och det kommer vi på Hosta Industries också att göra, men i årets första nyhetsbrev vill vi gärna passa på att se tillbaka på ett utmanande 2020. Vi utsattes för hårda prövningar som vi inte trodde att vi skulle övervinna. Om det var osäkerheten kring stigande stålpriser, en global coronakris eller en överhettad kapacitet i branschen som var orsak till att konkurrensen om stållösningar hårdnade på alla marknader får vi kanske aldrig veta. Men vi klarade det vi skulle klara och nådde våra mål.

Vi känner oss därför mycket lyckligt lottade här i Nordjylland. Trots flera utmaningar under det gångna året lyckades vi hålla vår kundplattform intakt på de marknader där vi finns representerade. Vi är övertygade om att det är tack vare vår långa referenslista och ett unikt produktionsupplägg som våra många kunder och leverantörer ser ett stort värde i. Vi har nära kontakt med marknaden, och vår placering i Hjallerup gör att vi har god närhet till färjetrafik, flygplats och motorväg. Vi har alltså på alla sätt perfekta förutsättningar som vi i dag utnyttjar maximalt, och som vi säkert även kommer att få nytta av under det nya året, då vi förhoppningsvis även kommer att kunna ta farväl av covid-19.

Under hela coronakrisen har vi hjälpt många företag att hantera en varierande orderingång genom att erbjuda stor flexibilitet och korta leveranstider. Det gläder oss att vi kunde vara behjälpliga med extra kapacitet och skräddarsydda lösningar när behovet var som störst. På Hosta Industries har vi nära kontakt med våra kunder. Tillsammans förbättrar vi löpande vårt samarbete så att våra kunder får en snabbare produktionsprocess och därmed bevarar sin konkurrenskraft. Vi finns alltid tillgängliga för ett förutsättningslöst samtal kring ett potentiellt samarbete – både med nya och befintliga kunder samt leverantörer. Kanske kan vi underlätta din process, eller så kan du göra oss bättre inom ett nytt område? Oavsett ämne är du alltid välkommen att kontakta våra kompetenta medarbetare på www.hosta.dk/kontakt.

Våra fantastiska samarbeten och goda relationer med både kunder och leverantörer betyder allt för oss på Hosta Industries, och med fokus på tillförlitlighet, kvalitet och utveckling går vi nu 2021 till mötes med förnyad energi och en vilja av stål.

Ha en fortsatt fin dag!