Från konstruktion till slutkund

Kunden, som tillverkar möbler, behövde en ram till en ny bordsserie som skulle börja produceras. Deras designer hade utarbetat de överordnade riktlinjerna för produkten och kundens inköpsavdelning hade testat en asiatisk leverantör men uppnådde inte det önskade resultatet. För att få en bättre produkt kontaktade de därför en dansk produktdesigner som kände till Hosta Industries kompetens.

Produktdesignern kartlade mer detaljerade designlinjer och Hosta Industries kom med flera optimeringsförslag av både styrka- och produktionsteknisk karaktär. De flesta av Hosta Industries kompetenser fördes in i bilden och man gjorde ett test som kunden godkände. Resultatet blev en ytterst produktionsvänlig produkt med mycket hög output.

Med Hosta Industries lösning fick kunden kort leveranstid och konsekvent hög kvalitet. Produkterna packades av våra duktiga medarbetare, och därefter levererades de paketerade och märkta enligt kundens önskemål – redo för leverans till deras slutkund.

Optimering av stålprocessen

Optimering för högre kvalitet

Produktutveckling är nyckeln till en konkurrenskraftig produkt. Detta fokuserar vi på eftersom kvalitet är en del av vårt DNA.
Vi har genom åren hjälpt många kunder med teknisk sparring när det gäller produkter – både för nya produkter och med optimering av existerande produkter. Vi kan därför ge dig inspiration och råd mot bakgrund av vår erfarenhet med ett brett utbud av produkter och produktionsprocesser.

Vi finns alltid tillgängliga med råd så att din produkt kan bli så säker och konkurrenskraftig som möjligt.

Tveka inte att kontakta oss eller läsa mer om teknisk sparring och rådgivning på Hosta Industries.

Vill du höra mer om hur
vi kan arbeta med din produkt?

+45 20 11 17 99
cm@hosta.dk

Christian Mosevang
Direktør

Eller skicka ett
e-postmeddelande
Christian Mosevang, Direktør - Hosta Industries A/S