Kunddefinierad paketering i kit

BEUMER Group A/S är ett av världens största företag inom tillverkning av system för transport, lastning, palletering, emballering, sortering och distribution. Med 4 200 anställda över hela världen har BEUMER Group en årlig försäljning på cirka 770 miljoner euro.
Beumer Group har mycket stora monteringsplatser utomlands. De är därför i behov av paketering i kit som passar specifika områden.

Vi får totala beställningar för hela monteringsplatsen och producerar i ett optimalt flöde. Därefter får vi packlistor från BEUMER Group, och vi sampackar flera olika komponenter i samma kolli så att de är anpassade för kundens monteringsområde. Vi ombesörjer korrekt märkning och paketering för sjötransport och garanterar att kunden kan upprätthålla terrorgodkända leveranser.

Med denna lösning behöver kunden inte använda något lagerutrymme för paketering och vi levererar direkt till nästa transportör – ofta sjötransport.

Paketering av stål

Paketering och emballering

Söker du en underleverantör som fokuserar på detaljer och kvalitet inom paketering av dina objekt? Detta kan vi erbjuda dig på Hosta Industries.

Vi är den rätta samarbetspartnern om du efter produktion behöver komplett paketering och emballering av dina produkter. Det är mycket viktigt för oss att du som kund alltid har en bra upplevelse av att arbeta med oss – därför tar vi oss alltid an uppdraget med fokus på detaljer och kvalitet. Vi packar alltid i det rätta miljövänliga emballaget som också skyddar dina objekt på bästa möjliga sätt. Behöver du paketering i kit för leverans på olika monteringsställen kan vi också erbjuda det.

Läs gärna mer om möjligheterna inom paketering.

Vill du höra mer om hur
vi kan arbeta med din produkt?

+45 20 11 17 99
cm@hosta.dk

Christian Mosevang
Direktør

Eller skicka ett
e-postmeddelande
Christian Mosevang, Direktør - Hosta Industries A/S