Ramavtal som gynnar båda parter

JKF A/S är ett danskt företag som producerar och säljer komponenter för processventilationsanläggningar. Företaget är en växande verksamhet och behöver därför lägga ut delar av sin produktion till en underleverantör för att frigöra kapacitet för ökad tillväxt.

 

 

 

Baserat på förväntad årlig omsättning gjorde vi ett förslag på ramavtal för JKF A/S’ produkter. Vi använder ramavtalet under perioder med lägre aktivitet i vår egen produktion och kan därför erbjuda ett extra konkurrenskraftigt pris till kunden. JKF A/S har därför kort respons på standardprodukter och frigör kapacitet i den egna produktionen för ökad tillväxt, precis som de önskade.

Ramavtalet stål

Ramavtal och just in time-leveranser

På Hosta Industries njuter vi av att se våra kunder växa – och detta kan våra ramavtal bidra till. Därför erbjuder vi i samband med våra lager- och logistiklösningar också ramavtal på Hosta Industries.

Ett ramavtal på Hosta Industries är ett samarbete. Detta innebär att båda parter kommer att gynnas av det – på detta sätt garanteras din verksamhet av att alltid snabbt få leverans av de nödvändiga komponenter som du behöver för din produktion. Dessutom är ett ramavtal ett sätt att sänka lagerhållningen och ge ett mer konkurrenskraftigt pris på dina objekt.

Vi gör gärna en plan för ett ramavtal på dina produkter så att vi kan garantera produkter av hög kvalitet med hög flexibilitet och ultrakorta just in time-leveranser.

Läs mer om vilka möjligheter vi erbjuder inom ramavtal och just in time-leveranser.

Vill du höra mer om hur
vi kan arbeta med din produkt?

+45 20 11 17 99
cm@hosta.dk

Christian Mosevang
Direktør

Eller skicka ett
e-postmeddelande
Christian Mosevang, Direktør - Hosta Industries A/S