CNC-fräsning

Vi upplever att det finns behov av små marginaler inom plåt- och rörbearbetning, och här är det optimalt med en efterföljande spånupptagande CNC-bearbetning. Om du ska skära gängor, borra små hål eller behöver hål med små marginaler kan vi utföra det med hjälp av CNC-fräsning. CNC-fräsning är en spånupptagande svarvningsprocess där objektet är stationärt i motsats till vanlig svarvning där objektet roterar.

Våra effektiva maskiner har kapacitet för stora objekt i små serier och små objekt i stor volym. För större serier har vi möjlighet att automatisera CNC-fräsningen genom att utföra produktionen i vår robotcell. Vi använder snabbkoppling på vår palettfräs och det ger en mycket kort omställningstid.

Vi kan göra CNC-fräsning i material som svart stål, rostfritt stål, aluminium, koppar, mässing och plast. Kontakta oss för råd kring den optimala processen för just din produktion, vi är redo att hjälpa dig.

Vi har installerat en ny HAAS VF5 vertikalfräs med en fjärde axel, vilket bidrar till ökad omsättning i vår CNC-avdelning. Den nya CNC-fräsen täcker behovet av bearbetning av stora objekt och flera objekt som är uppspända på en gång. Med ett bearbetningsområde på 1 524 x 660 x 635 och en kraftfullare maskin erbjuds helt nya möjligheter inom spånupptagning och kompletta leveranser till dig som kund.

Den senaste investeringen ger maskinparken inom CNC-svarvning fyra fräsar och en svarv.

Undersök också möjligheterna med CNC-svarvning.

CNC-fräsmaskin

Maskinlista

Namn & Arbetsyta

Haas (VM3)  – X 1016mm / Y 660mm
Haas (MDC-500) – X 508mm / Y 356mm
Haas (MDC-500 med robot) – X 508mm / Y 356mm
Robot – Kawasaki (RS06L R-Series) – X 1650mm / Y 2982mm
Haas ( VF-5 XT) –  X 1524mm / Y 660mm

Bli kontaktad

Vi kontaktar dig när du har tid.

Skriv dina uppgifter här.

Du kan också kontakta oss på telefon +45 98 28 16 77