CNC-svarvning

Vi har på Hosta Industries omfattande kunskap och expertis inom CNC-svarvning.
I dag sker all svarvning i våra CNC-svarvar. En svarv erbjuder många möjligheter, både för dig som kund men också för oss som underleverantör och samarbetspartner. Vi kan producera både komplexa komponenter och komponenter av mer enkel karaktär.

CNC-svarvning är precis som CNC-fräsning en bearbetningsprocess där vi med våra alltid optimerade och senaste maskiner kan erbjuda våra kunder svetsade objekt av hög kvalitet. Vi svarvar objekt i material som mjukt kolstål, aluminium, rostfritt stål, plast, mässing och koppar.

Kontakta oss för att få veta mer om processen och hur vi kan hjälpa dig. Vi hjälper också gärna till med råd om produktutveckling och anpassning av objekt för att säkerställa en optimal lösning för dig.

I samband med CNC-bearbetning erbjuder vi även CNC-fräsning. Undersök därför också möjligheterna för CNC-fräsning.

Genom CNC-svarvning är processen, jämfört med svarvning utan CNC, automatiserad och därigenom väsentligt optimerad. Processen är i detta sammanhang mycket snabbare, och det finns en större repeterbarhet, vilket innebär att alla objekt är lika.

I en automatiserad process uppstår det i allmänhet en mycket lägre felfrekvens och en högre kvalitet än genom manuell svarvning. Detta beror på att objekten hanteras minimalt, så det är färre arbetssteg som de måste gå igenom.

Vi har precis den utrustning som krävs för att hantera CNC-svarvningen av dina objekt. Vi kan svarva enskilda objekt men är särskilt specialiserade på små och stora serier då vår maskin är idealisk för seriestorlekar från 50 till 1 000 enheter.

CNC-svarvning av stål

Maskinlista

På Hosta Industries är vår svarv av typen Haas SL30 HE
Maximal rotationsdiameter: 432 mm

Tillbehör:
Rotation från stång
Roterande verktyg
C-axel

Bli kontaktad

Vi kontaktar dig när du har tid.

Skriv dina uppgifter här.

Du kan också kontakta oss på telefon +45 98 28 16 77