Verktygstillverkning

På Hosta Industries erbjuder vi med stor erfarenhet och know-how verktygstillverkning som sker på moderna maskiner. Vi tillverkar verktyg utifrån på dina behov med fokus på kvalitet och ekonomi. Våra verktyg tillverkas antingen för externt bruk i din verksamhet eller för internt bruk vid serieproduktion med oss. Vi tillverkar verktyg för mekaniska och hydrauliska pressar som till exempel skär- och stansverktyg, låsverktyg, bockningsverktyg, dragverktyg, kombinerade verktyg samt följd- och transferverktyg.

Vår specialistkunskap och kunniga verktygsmakare säkerställer att verktygstillverkningen optimeras efter dina krav på objektets konstruktion och i förhållande till den produktionsmängd du behöver.

Hosta Industries bygger upp och konstruerar skärnings- och stansverktyg. Vi utarbetar mot bakgrund av vår höga kompetens inom skärnings- och stansverktyg manuella och/eller CAD-baserade ritningar. Vi erbjuder dessutom rådgivning och samarbete när det gäller produktutveckling, materialval och prototyptillverkning. Kort sagt, vi är med dig hela vägen – från idé till design och färdig produkt.

Vi har mer än 40 års erfarenhet av tillverkning av verktyg för kunder inom industrin i hela Europa och med den senaste tekniken hittar vi den bästa lösningen för ditt uppdrag. Om objektet ska laserskäras och sedan bearbetas i ett verktyg – då ordnar vi med det också.

Jämför i detta sammanhang också möjligheten för laserskärning av plåt och rör till dina objekt.

stansverktyg

Snitt/stansning av följdsnitt

Hosta Industries producerar traditionella och avancerade verktyg i egen verktygstillverkning, även dragverktyg. Vi tillverkar bara verktyg i verktygsstål av högsta kvalitet för att säkerställa optimal styrka och hållbarhet hos det färdiga verktyget.

Vi använder ett avancerat 3D-ritprogram för bland annat verktygskonstruktion. Vi testar alla verktyg i verktygstillverkningen och genomför en provproduktion innan verktyget slutligen släpps för produktion.

Kontakta oss för att få veta mer om vår verktygstillverkning.

Bli kontaktad

Vi kontaktar dig när du har tid.

Skriv dina uppgifter här.

Du kan också kontakta oss på telefon +45 98 28 16 77