Excenterbockning

Excenterprocessen kännetecknas av en mycket låg maskinkostnad och samtidigt uppnås hög output och hög enhetlighet eftersom man använder fasta verktyg i processen. Med hjälp av excentriska och hydrauliska pressar producerar vi både enkla och komplicerade objekt. Det finns dessutom möjlighet för att bland annat utföra flera olika bockningar på en gång.

Dessa specifikationer gör processen till en otroligt effektiv och konkurrenskraftig bockningsmetod. Genom att man kan utföra flera olika bockningar på en gång blir tidsförbrukningen och enhetspriset lägre, och man hanterar objekten färre gånger.

Vi har också möjlighet att producera med låga lönekostnader eftersom det beroende på vilken typ av objekt det gäller går att välja en effektiv automatiserad robotlösning i en press (Universal Robots) så att din produkt blir ännu mer konkurrenskraftig både avseende kvalitet och pris.

Kontakta oss för att få veta mer om processen och vad vi kan erbjuda dig.

Upptäck även våra andra alternativ för bockning däribland kantbockning och robotbockning.

Vi ger dig gärna råd inom excenterbockning

 

Vi vill vara en pålitlig samarbetspartner med fokus på att lösa våra kunders behov. Därför ger vi dig gärna råd om huruvida excenterbockning är den bästa lösningen för din produkt, eller om det finns en annan process som är mer optimal för antingen själva produkten eller hela tillverkningsprocessen.

Vi kan i samband med bockning producera specialverktyg så att processen optimeras på bästa möjliga sätt i förhållande till både pris och kvalitet.

På Hosta Industries levererar vi inte bara produkter. Vi erbjuder dig ett samarbete kring hela processen så att du får en lösning snarare än bara en leverans – varje gång.

Excenterbockning av stål

Maskinlista

Våra maskiner är bland annat av typen LE-400

Maximal presskraft: 400 kN
Arbetsyta: 880 x 1 250 mm
Maximalt antal slag per minut: 40 slag per minut
Maximal tjocklek: 4 mm

 

Bli kontaktad

Vi kontaktar dig när du har tid.

Skriv dina uppgifter här.

Du kan också kontakta oss på telefon +45 98 28 16 77