Robotbockning

Vi har möjlighet att välja att använda robotar i vår produktion vid bockning av din produkt. Vi gör detta främst för större serier eftersom större mängder artiklar vanligtvis kan produceras snabbare och mer effektivt med roboten än med manuell bockning. Dessutom ger robotbockning en mycket konsekvent process så att alla poster i serien blir helt lika.

En välutförd process vid robotbockning kräver rätt robotar och helt korrekta inställningar. Det har vi alltid fokus på, så att vi kan garantera dig produkter av högsta kvalitet. Därför säkrar vi kontinuerlig teknisk utveckling och att våra medarbetare är högt kvalificerade inom inställning och programmering av robotar och kantpressar.

Vår bockningscell är en kombination av en Hämmerle-kantpress som är den bästa pressen inom sitt område, och en ABB-produktionsrobot på 135 kg. Kombinationen av Hämmerlens höga noggrannhet avseende repeterbarhet och ABB-robotens positioneringsprecision innebär att dina objekt tillverkas med hög enhetlighet samt hög output – och detta dessutom med låga enhetskostnader.

Vi vill väldigt gärna ge dig råd om den optimala lösningen inom robotbockning för din produkt. Kontakta gärna någon av våra kompetenta medarbetare för att få veta mer.

Du är också välkommen att läsa mer om våra andra effektiva bockningsmetoder excenterbockning och kantbockning.

Maskinlista

På Hosta Industries har vi en robotbockningscell tillgänglig. Den består av:

Bystronic Hämmerle 3P 150
Maximal bockningslängd: 3 100 mm

Tonnage: 1 500 kN
Maximal slaglängd: 400 mm

ABB IRB 6400
Hanteringskapacitet: 135 kg (90 kg utan verktyg).

Vår bockningscell har följande egenskaper:

  • En konstant fördelning av bockningskrafterna med perfekt garanti för enhetlighet och snabba genomloppstider.
  • Extremt flexibel, effektiv och ekonomisk tack vare smidigt verktygssystem och generösa, fria arbetsytor.
  • Tack vare den omfattande databasen med material, verktyg och tillbehör behandlar maskinen komplexa program med ett enda tryck.

Bli kontaktad

Vi kontaktar dig när du har tid.

Skriv dina uppgifter här.

Du kan också kontakta oss på telefon +45 98 28 16 77