Rörbockning

Rörbockning med vår nya, avancerade 3D-rörbockare ger dig som kund helt nya möjligheter när det gäller formgivning och design! Hosta Industries har många års erfarenhet av rörbearbetning, och nu behärskar vi också avancerad rörbockning.

Vår hydrauliska, fem-axlade, CNC-styrda 3D-rörbockningsmaskin är en extremt effektiv maskin som bearbetar både svart stål, rostfritt stål, aluminium, koppar och mässing med dimensioner från Ø15 till Ø55 mm. Vi utför 3D-rörbockning av både enkla och komplexa rör med höga krav på finish, samt i både små och stora seriestorlekar.

Vi kan dessutom simulera bockningsprocessen på avancerad mjukvara. På så sätt kan vi med säkerhet uppfylla dina önskemål och behov till fullo. Dessutom bidrar vår höga nivå av automatisering till konkurrenskraftiga priser.

Om du har ett önskemål som inte är förenligt med våra standardmatriser, råder vi över en egen konstruktions- och verktygsavdelning. I den utvecklar och tillverkar vi egna bockmatriser. Vi kan alltså även vara en sparringpartner i ditt projekt; direkt från idéfasen – och snabbt tillverka nödvändiga verktyg.

Är du intresserad av att läsa mer om vad vi erbjuder när det gäller rörbearbetning kan du läsa mer om möjligheterna inom laserskärning av rör.

Maskinlista

Vår rörbockare är av typen CRIPPA 1055E

Bockningsriktning: Höger och vänster

Materialtyper: Stål och aluminium

Max rördiameter: Ø55 × 2,5 mm

Maximal bockningsradie: 250 mm

Rörlängd: 2000/2400 mm

CRIPPA 1055E är en helt elektronisk CNC-rörbockare som garanterar hög kvalitet, energibesparing samt snabbare inställning och uppstarttid – på så sätt kan vi se till att din produkt blir så konkurrenskraftig som det överhuvudtaget är möjligt.

Bli kontaktad Vi kontaktar dig när du har tid. Skriv dina uppgifter här. Du kan också kontakta oss på telefon +45 98 28 16 77