Bockning

Att bocka i fasta verktyg, både manuellt och med robot. är en mycket konkurrenskraftig process eftersom man kan göra flera bockningar på en gång. På Hosta Industries har vi möjlighet att bygga upp bockverktyg av hög kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris, vilket säkerställer att dina objekt produceras med lägsta möjliga kostnad per enhet.

Vi har en bred palett av bockningsmaskiner med olika styrkor och kan bocka i konventionella material som kolstål, aluminium och rostfritt stål. Beroende på objektens utformning, komplexitet och önskad output är vår personal tränad i att välja rätt bockningsprocess för just dina objekt.

Kontakta oss gärna så hittar vi tillsammans precis rätt tillverkningsprocess för dina objekt.

Kantbockning utförs genom att den platta som ska bockas placeras mellan de två verktygen och bockas med ett stort tryck. Vi kan utföra denna process med hög kvalitet i både små och stora serier. Vi uppnår med våra kantbockare extrem precision och konsekvens.

Läs mer om att kantbockning

Genom robotbockning uppnås hög enhetlighet, låga enhetskostnader och hög effekt. Vår bockningscell med en Hämmerle-kantpress är en av anledningarna till att dessa fördelar kan uppnås.

Läs mer om robotbockning

Excenterbockning kännetecknas av en mycket låg maskinkostnad och samtidigt uppnår du hög effekt och hög enhetlighet eftersom man använder fasta verktyg i processen. Vi har också möjlighet att producera med låga löneomkostnader eftersom det här handlar om en automatiserad robotlösning vid en press (Universal Robots).

Läs mer om excenterbockning

Bli kontaktad

Vi kontaktar dig när du har tid.

Skriv dina uppgifter här.

Du kan också kontakta oss på telefon +45 98 28 16 77