Automatiserad stansning

Hosta Industries står för leveranssäkerhet, kvalitet, konkurrenskraftiga priser och 40 års know-how med stansning. Därför erbjuder vi också två alternativ för Automatiserad stansning. Båda processer kräver en relativt stor volym och en något längre tidsram än exempelvis laserskärning och revolverstansning.

Vår första strategi är en 400-tonspress med automatisk matning. Här investerar man som kund i ett progressivt formverktyg som monteras i pressen. Materialen matas automatiskt in från en spole (materialrullen), och processen kan köras obemannat med en mycket hög output. Det finns i denna process också möjlighet för ytterligare bearbetning av materialet, så att du kan få ett färdigt objekt från en helautomatisk process.

På Hosta Industries bygger vi upp och konstruerar själv både enkla och komplicerade skärnings- och stansningsverktyg i hög kvalitet till denna stansningsprocess, vilket ger dig som kund en komplett lösning från en och samma underleverantör. Det bidrar till att ge snabbare genomloppstider från order till igångsatt produktion.

Vår andra metod inom Automatiserad stansning är en traditionell excenterstans med en påbyggd robot från Universal Robots. Denna lösning utmärker sig genom att automatisera en likformig rörelse. Om det finns behov av ytterligare bearbetning efter exempelvis laserskärning eller Automatiserad stansning har vi möjlighet att ställa in maskinen till det.

Vi anser att det är mycket viktigt med utveckling och investering i vår maskinpark så att vi tekniskt ligger i framkant i branschen. Detta bidrar till att våra kunder får konkurrenskraftiga produkter både avseende kvalitet och kostnad.

Vårt erfarna team är redo att omvandla dina idéer till fysiska enheter efter dina behov – så tveka inte att hitta lösningen tillsammans med oss.

Vi erbjuder i samband med stansning också excenterstansning samt revolverstansning.

Bli kontaktad

Vi kontaktar dig när du har tid.

Skriv dina uppgifter här.

Du kan också kontakta oss på telefon +45 98 28 16 77