Excenterstansning

På Hosta Industries är vi specialister på excenterstansning. Om du behöver en serie med likadana objekt till ett konkurrenskraftigt pris kan excenterstansning vara lösningen för dig.

Excenterstansning eller stansning med manuell matning ger goda möjligheter till hög output och låga enhetskostnader. Möjligheterna är i stort sätt de samma som med automatisk matning, och man kan, med hjälp av ett progressivt formverktyg, bygga in flera processer. Vid excenterstansning med manuell matning är det vanligtvis tal om mindre volym på antingen objekten eller materialåtgång, och dessutom är verktygsinvesteringarna lägre.

Vi har lång erfarenhet av stansning och tillverkning av progressiva formverktyg och har därför kompetensen att ge dig råd om exakt rätt lösning för just din produkt. Vi organiserar processen utifrån dina behov och önskemål så att produktionen av dina objekt både ekonomiskt och kvalitetsmässigt ger mest mening och värde.

Undersök också möjligheterna för automatiserad stansning och revolverstansning.

Excenterstansning är en riktigt bra bearbetningsmetod om man behöver avancerade hålmönster, präglingar eller fördjupningar. Stansmetoden är också särskilt lämplig för speciellt avancerade objekt eftersom de fasta verktyg som konstrueras för processen garanterar ett perfekt resultat i varje stansning. Metoden förenklar också avsevärt för den efterföljande monteringen eftersom man här kan följa även de minsta marginaler.

Manuell stansning

Maskinlista

Våra excenterstansrar är bland annat av typen LE-250-C.

Maximal presskraft: 250 kN
Arbetsyta: 1 220 x 805 mm
Maximalt antal slag per minut: 45 slag per minut
Maximal tjocklek: 8 mm

Vi ser alltid till att våra maskiner underhålls och består av de bästa och mest effektiva maskinerna, så vi kan hjälpa våra kunder med en konkurrenskraftig produkt – vilket de kan vara stolta över.

 

 

Bli kontaktad

Vi kontaktar dig när du har tid.

Skriv dina uppgifter här.

Du kan också kontakta oss på telefon +45 98 28 16 77