Svetsning av aluminium

Vi vet att aluminiumsvetsning kräver stor kunskap och know-how för att uppnå ett kvalitetsmässigt och visuellt tillfredställande resultat. Vi har medarbetare som under årens lopp har samlat stor erfarenhet av svetsning av aluminium, och vi kan därför ge dig råd utifrån de bästa förutsättningarna. Oavsett vilka kundspecifika krav vi möter är vi redo att göra ett bra jobb i hög kvalitet.

För att leverera en bra produkt till dig som kund fokuserar vi på korrekt hantering och hög kvalitet i svetsningen av objekten.

Vår personal är certifierad inom standardsvetstyper, vilket bidrar till att säkerställa en säker och hållbar svetsning av dina objekt.

Vid svetsning av aluminium erbjuder Hosta Industries MIG-/MAG-svetsning och TIG-svetsning. Kontakta oss gärna för mer information om vilken metod som passar din produkt bäst.

Du kan också läsa mer om möjligheterna för svetsning i rostfritt stål och kolstål.

MIG/MAG-svetsning kallas normalt också CO2-svetsning och är en av de vanligaste svetsmetoderna inom järn- och metallindustrin.

MIG/MAG-svetsning är svetsprocesser med inaktiv och aktiv gas. Det är den gas som används för att skydda under svetsningen som avgör vilken term som används. Under svetsningen tillsätts kontinuerligt en tråd, som hjälper till att smälta samman materialen.

MIG-svetsning används vanligtvis i rostfritt stål, aluminium och andra metaller som kräver en inaktiv gasform varvid MAG-svetsning används i stålmaterial med CO2. Hosta Industries kan svetsa i alla svetsbara material med MIG/MAG-svetsning.

TIG-svetsning, även kallad Tungsten Inert Gas, används i många sammanhang för olika typer av tunna material. Det är en svetsmetod som är otroligt effektiv och flexibel.

Denna typ av svetsning kännetecknas av hög precision och erbjuder en genomgående hög kvalitet då stänk under svetsningen nästan – eller inte alls – uppkommer och svetsningen framstår mindre.

Vid TIG-svetsning har vi möjlighet att svetsa med eller utan svetstråd.

Bli kontaktad

Vi kontaktar dig när du har tid.

Skriv dina uppgifter här.

Du kan också kontakta oss på telefon +45 98 28 16 77